Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Het laatste rijk

  Brendon Sanderson

  Het straatkind Vin ontdekt machtige magische krachten bij zichzelf en raakt betrokken bij een rebellie tegen de almachtige Opperheer.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het laatste rijk

 • De stad

  Stella Gemmell

  Wanneer de duizenden jaren oude Stad in verval is door oorlogen met de rest van de wereld, weigert de onsterfelijke keizer te stoppen met oorlog voeren en smeedt een groep burgers een samenzwering om hem te vermoorden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De stad

 • Leviathan ontwaakt

  James Corey

  Een buitenaards virus dreigt heel de mensheid te vernietigen, terwijl een oorlog tussen de Aarde en Mars artificieel wordt opgestart.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Leviathan ontwaakt

 • Het magische schip

  Robin Hobb

  Een uit toverhout bestaand schip dat door de liefde van een familie na enkele generaties levend gemaakt kan worden, belandt door een ongelukkige samenloop van omstandigheden in verkeerde handen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het magische schip

 • Bloed van de Keizer

  Brian Staveley

  De drie jongvolwassen kinderen van de keizer – politica, monnik en krijger – komen een samenzwering op het spoor die het keizerrijk Annoer bedreigt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bloed van de Keizer

 • Het oog van de wereld

  Robert Jordan

  Vijf jongens uit een afgelegen dorp worden het middelpunt van een grootscheepse strijd tussen goede en kwade machten die al tientallen eeuwen gaande is.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het oog van de wereld


Boek van de maand

De roep van de wolf

Anthony Ryan

Vaelin Al Sorna zoekt, geholpen door vrienden en dwarsgezeten door vijanden, een oude vriendin en ontdekt dat dingen soms ingewikkelder zijn dan ze lijken.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken