Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Patricia Harman Het huis van de vroedvrouw

  In de jaren dertig van de twintigste eeuw probeert een jonge vrouw als vroedvrouw een bestaan op te bouwen op het platteland van West-Virginia.

  Gedrukt boek

 • Susan May Warren Waarom jij?

  Als een jonge journaliste kennismaakt met een ijshockeyspeler uit het team van haar broer moet ze eerst niets van hem hebben, maar als zij en hij plots op elkaar zijn aangewezen, ontdekt ze dat hij anders is dan zij dacht.

  Gedrukt boek

 • Tracy Rees Mijn zomers aan zee

  Een ongelukkige 40-jarige vrouw vertrekt van Londen naar Tenby aan de Welshe kust waar ze haar zelfvertrouwen en plezier in het leven hervindt, maar ook verstrikt raakt in het verleden van haar moeder die er een jeugdliefde had.

  Gedrukt boek

 • Kimberley Freeman Wilde bloemen

  Een geblesseerde prima ballerina van begin dertig neemt haar toevlucht tot een schapenboerderij in Tasmanië, haar nagelaten door haar overleden grootmoeder.

  Gedrukt boek

 • Laura Frantz De bijenkoningin

  Een Schotse aristocraat en de verzorgster van de kruidentuin van zijn kasteel zeilen in 1752 naar Amerika om een onterechte veroordeling in Schotland te ontlopen.

  Gedrukt boek

 • Cara Connelly Kus na kus

  Als een journaliste undercover gaat op de bruiloft van een beroemdheid, wordt diens broer verliefd op haar, waardoor haar geheim gevaar loopt.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Addison Armstrong Het licht van Luna Park

Hoe ver mag je gaan om een leven te redden? De keuze van verpleegster Althea heeft ingrijpende gevolgen.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken