Zomervakantie met de bibliotheek

Nog even en dan is het zo ver: zomer! Een tijd van zon, zee, ontspanning, familie en vrienden. En: LEZEN!

Uiteraard staat de Bibliotheek ook tijdens de zomermaanden voor je klaar. Met leesinspiratie voor jong en oud. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. 

Zomerlezen

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor
een boek! Welk boek pak jij deze zomer? De zomer is dé tijd om te lezen. De maanden juni, juli en augustus staan in het teken van Zomerlezen. We helpen je graag bij het vinden een boek. 

Vind jouw boek

#ZOMERLEZEN

Zomerlezen ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk geeft alvast zijn zomerboektip: Zeer fijne boy van Gerard Reve. Kom naar Bibliotheek, want de mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk in de bibliotheek!

#ZOMERLEZEN

Passend Lezen

Heb jij al een kijkje genomen op de speciale Zomerlezenpagina bomvol boekeninspiratie van Passend Lezen?

Dit jaar is het campagneboek voor deze periode in een nieuw jasje gestoken. Het is een verhalenbundel met favorieten van leesambassadeur Matthijs van Nieuwkerk, getiteld: Zonnegloren. 

Passend Lezen

Vakantielezen jeugd

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Beleef samen spannende avonturen en ontdek de mooiste verhalen.

Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers in groep 3 en 4. Met Vakantielezen willen we samen het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden.

Vakantielezen

Wil je wel Zomerlezen, maar ben je nog geen lid?

Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap via deze link.

We vertellen je graag wat ons lidmaatschap inhoudt! Je kunt namelijk niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen en volwassenen lenen, maar je kunt ook activiteiten bijwonen.

Niet-leden kunnen overigens ook gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 21 jaar is het lidmaatschap gratis. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen. 

Lid worden

Openingstijden in de zomervakantie van 11 juli t/m 21 augustus 2022

Bekijk de openingstijden van jouw vestiging tijdens de zomervakantie.

Wij wensen iedereen een gezellige en mooie zomer!

Openingstijden