Onderhoud in Mijn Bibliotheek

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april (Koningsdag) wordt er groot onderhoud gepleegd aan het netwerk in het Amsterdam Data Centrum.
Dit betekent dat ons Bibliotheek-netwerk niet beschikbaar is van 26 april 2024, 23.00 uur tot 27 april 2024, 06.00 uur.

In deze tijd kan je geen boeken verlengen of reserveren, tickets kopen, tegoed opwaarderen, contributie en boetes betalen etc.
Ook de online Bibliotheek is niet beschikbaar.

IDO voor jongeren

16 mei 2024 | Elke week | Bibliotheek de Plataan, vestiging Holy | 14-21 jaar

Kosten: gratis

Wist je dat het maken van een DigiD en het aanvragen van studiefinanciering beide digitaal kunnen? En dat dit allebei door de overheid wordt geregeld? Hoe dat precies zit leggen we je graag uit tijdens het IDO spreekuur voor jongeren. Kom met jouw vraag over de digitale overheid naar de bibliotheek. We helpen je bij het vinden van het antwoord.

Weet jij vanaf welke leeftijd kan je studiefinanciering aan kan vragen? En weet je ook hoe je dat moet doen? Heb je als mbo-student recht op de basisbeurs? En krijg je als bbl-student ook studiefinanciering?
Met deze en andere vragen over digitale diensten van overheidsorganisaties ben je bij ons op de juiste plek. Wij helpen jou met het zoeken naar de juiste informatie op de overheidssites of denken mee bij welke andere organisatie je met vertrouwelijke vragen terecht kan.

Wil je meer weten?
Bel of app naar Cynthia (06-82040976)
Stuur een mail naar taalenthuis@debibliotheekdeplataan.nl
 

Informatie
leeftijd: 14-21 jaar
datum: vanaf 28 maart 2024, elke donderdag behalve in de vakanties
tijd: 14:30-16:00 uur
locatie: de Bibliotheek de Plataan Vlaardingen Holy
adres: Koninginnelaan 773, Vlaardingen
kosten: gratis

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig.