Onderhoud in Mijn Bibliotheek

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april (Koningsdag) wordt er groot onderhoud gepleegd aan het netwerk in het Amsterdam Data Centrum.
Dit betekent dat ons Bibliotheek-netwerk niet beschikbaar is van 26 april 2024, 23.00 uur tot 27 april 2024, 06.00 uur.

In deze tijd kan je geen boeken verlengen of reserveren, tickets kopen, tegoed opwaarderen, contributie en boetes betalen etc.
Ook de online Bibliotheek is niet beschikbaar.

JobOn!

29 maart 2022, van 13:15 tot 15:15 | Vlaardingen Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samen met de stichting JobOn organiseren we netwerkbijeenkomsten. Tijdens de netwerkbijeenkomst worden er verschillende werkvormen ingezet, ga je met andere werkzoekenden aan de slag en vertrekt iedereen naar huis met één of twee nieuwe netwerkcontacten en concrete tips om je cv en vaardigheden te verbeteren.

Rouwen om baanverlies

Als jij om bepaalde redenen je baan verliest, kan dit veel impact hebben. Een belangrijk iets in je leven valt opeens weg en het is logisch dat dit zorgen oplevert. Maar uiteindelijk kan het je ook veel moois gaan brengen, ook al kost dit tijd. Tijdens dit event bespreken we hoe het voelt om je baan te verliezen en wat je kan doen om weer vooruit te kijken.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Dit kan via Heleen Jacobs  hjacobs@debibliotheekdeplataan.nl of kijk voor meer informatie in de Agenda op www.debibliotheekdeplataan.nl

Meld je hier aan