Onderhoud in Mijn Bibliotheek

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april (Koningsdag) wordt er groot onderhoud gepleegd aan het netwerk in het Amsterdam Data Centrum.
Dit betekent dat ons Bibliotheek-netwerk niet beschikbaar is van 26 april 2024, 23.00 uur tot 27 april 2024, 06.00 uur.

In deze tijd kan je geen boeken verlengen of reserveren, tickets kopen, tegoed opwaarderen, contributie en boetes betalen etc.
Ook de online Bibliotheek is niet beschikbaar.

JobOn!

26 april 2022, van 13:15 tot 15:15 | Vlaardingen Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samen met de stichting JobOn organiseren we netwerkbijeenkomsten. Tijdens de netwerkbijeenkomst worden er verschillende werkvormen ingezet, ga je met andere werkzoekenden aan de slag en vertrekt iedereen naar huis met één of twee nieuwe netwerkcontacten en concrete tips om je cv en vaardigheden te verbeteren.

Maak je LinkedIn profiel

We weten dat het hebben van een LinkedIn profiel ontzettend belangrijk is bij het vinden van een nieuwe baan. Maar hoe ziet een sterk LinkedIn profiel eruit en hoe kan je je profiel optimaal inrichten om op te vallen? Tijdens dit event gaan we we daarmee aan de slag en leer je hoe je een goed LinkedIn-profiel maakt.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Dit kan via Heleen Jacobs  hjacobs@debibliotheekdeplataan.nl of kijk voor meer informatie in de Agenda op www.debibliotheekdeplataan.nl

Meld je hier aan