JobOn!

18 januari 2022, van 13:15 tot 15:15 | Vlaardingen Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samen met de stichting JobOn organiseren we netwerkbijeenkomsten. Tijdens de netwerkbijeenkomst worden er verschillende werkvormen ingezet, ga je met andere werkzoekenden aan de slag en vertrekt iedereen naar huis met één of twee nieuwe netwerkcontacten en concrete tips om je cv en vaardigheden te verbeteren.

Actief netwerken
Vaak is solliciteren een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Tegenwoordig is het echter belangrijk om actief te netwerken. Dankzij de netwerkbijeenkomsten van JobOn bij de Bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren. 


Online bijeenkomst

Deze netwerkbijeenkomsten zijn gratis, ook voor niet-leden. De eerste online bijeenkomst staat gepland op 18 januari 2022 van 13.15 -15.15 uur. 
Wil je je aanmelden of heb je vragen? Dit kan via Heleen Jacobs  hjacobs@debibliotheekdeplataan.nl of kijk voor meer informatie in de Agenda op www.debibliotheekdeplataan.nl

De Bibliotheek verandert steeds meer in een ontmoetingsplek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Zo zijn er tegenwoordig allerlei gratis cursussen en trainingen, daarom is het geweldig dat Stichting JobOn (voorheen DeBroekriem) nu ook netwerkbijeenkomsten bij de Bibliotheek gaat organiseren.