BiebPietenfeest

3 december 2022, van 10:30 tot 15:00 | Vlaardingen Centrum

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zaterdag 3 december is er van 10.30-15.00 uur in de centrale bibliotheek, Waalstraat 100, het Biebpietenfeest. Een feest dat je niet wilt missen.

Die arme Sint moet toch zo veel doen in korte tijd. Gelukkig heeft hij hulp van Pakjespiet, Knutselpiet, Postpiet en natuurlijk de Biebpiet. Zin om ook een Pietendiploma te behalen en zo een volleerde Piet te worden? Kom dan naar het Biebpietenfeest in de bieb!

Er is een pietenparcours uitgezet met verschillende activiteiten waarmee kinderen een Pietendiploma kunnen halen. Voorleespiet geeft een interactieve vertelvoorstelling en ook Muziekpiet is natuurlijk van de partij.

Het programma
Doorlopend kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten: van taaitaaipophappen tot knutselen en sjoelen en nog veel meer waarmee kinderen een pietendiploma kunnen halen. Ook zijn de biebfotografen Maarten en Cees aanwezig die prachtige foto’s kunnen maken.

Voorstellingen:
10.45 uur Interactieve vertelvoorstelling door Voorleespiet
12.00 uur Zingen met Everlyne & Muziekpiet
12.30 uur Sinterklaasliedjes door Kinderkoor Villa Voice
14.00 uur Goochelaar Ollie met bijzondere pepernotengoocheltrucs
14.30 uur Pietenbingo met Bingopiet en Pianopiet

Tijdens het feest is er gratis koffie of thee voor de ouders/opvoeders. En ook voor de dorstige kelen van de kinderen wordt gezorgd. Natuurlijk met wat lekkers erbij.