Boekstartfestival

Zondag 4 juni 2023, van 10:00 tot 13:30 | Bibliotheek Vlaardingen Holy

Kosten: gratis | 0 - 2 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

ONTMOET & GROET DIKKIE DIK Het is bijna niet te geloven, maar Dikkie Dik is alweer 45 jaar! Hij viert dit tijdens het boekstartfestival in de bibliotheek Holy. Kom jij hem feliciteren met zijn verjaardag? Geef hem een dikke knuffel en je mag vast met hem op de foto.

Boekstartfestival : Jij bent de beste verhalenverteller!

De allerjongste bezoekers (0-2 jaar) en hun (groot)ouders krijgen op zondag 4 juni een extra hartelijk welkom in de Bibliotheek Vlaardingen Holy. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boeken en taal bezig te zijn.

Muziek op Schoot door Félice van der Sande (vooraf aanmelden)
Doe samen met je kindje mee aan de ‘Muziek op schoot’-workshop: Hey baby kijk! Dieren knuffelen net als wij! Doe mee met de troostende tijgerkopjes, een strelende slurf en snoezige snoetkusjes. We gaan nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken. Er is plek voor maximaal 15 baby’s (0-18 mnd.) met elk een eigen ouder/verzorger. Er is een workshop om 10.15 uur en om 11.00 uur.

Baby Chillzone
Er is van alles te zien en te doen voor de allerkleinste; muziek maken, lezen en krassen! In onze chillzone kunnen baby’s heerlijk tot rust komen met sabbeldoekjes en fijne muziekjes.

Tentenpret
We hebben verschillende speeltentjes in de bibliotheek staan. Hier kan je kindje een boekje bekijken of spelen met knuffelvriendjes.

Kraswedstrijd
Kan jouw kindje geweldig kleuren/krassen? Doe dan mee met onze kraswedstrijd speciaal voor de allerkleinsten! Wie weet wordt hij of zij dé kraskampioen van Vlaardingen en wint een leuke prijs.

Ontmoet & Groet Dikkie Dik
Het is bijna niet te geloven, maar Dikkie Dik is alweer 45 jaar! Hij viert dit tijdens het boekstartfestival in de bibliotheek Holy. Kom jij hem feliciteren met zijn verjaardag? Geef hem een dikke knuffel en je mag vast met hem op de foto.

Verder
Het Boekstartfestival is gratis. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar wil je zeker zijn van een plaatsje bij de ‘Muziek op Schoot’-workshop? Stuur dan een mail naar cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl of meld je aan via Whatsapp: 06-82008326

Datum: zondag 4 juni
Tijd: 10.00 - 13.30 uur
Locatie:
Bibliotheek Vlaardingen Holy, Koninginnelaan 773
Leeftijd: 0 - 2 jaar