Interview met schrijfster feel good story “Ik vertrek naar het platteland”

Donderdag 15 februari 2024, van 20:00 tot 22:00 | Vlaardingen Centrum

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

boek

GEANNULEERD. Deze lezing gaat helaas niet door!

Veel mensen dromen ervan, ‘s morgensvroeg in pyjama een rijpe pruim uit de boom plukken... Maar hoe is het nou echt om te wonen op ’t platteland?

Heb je er ook wel eens aan gedacht om de stad te verlaten en lekker op ‘t platteland te gaan wonen? Veel mensen dromen ervan, ‘s morgensvroeg in pyjama een rijpe pruim uit de boom plukken... Maar hoe is het nou echt om te wonen op ’t platteland?

Als jij hier zelf ook weleens over gedroomd hebt, kom dan naar de lezing over het vierde boek van Margreet Feenstra 'Ik vertrek naar het platteland'. In deze autobiografische feel good story vertelt de auteur over wat zij en haar partner meemaken als ze verhuizen van de chique lommerrijke plaats Zeist naar het weidse buitengebied van Wijk bij Duurstede.

Wennen aan platteland
Is het echt zo idyllisch om op het platteland te wonen? Kan de schrijfster, columnist van Seasons en klusvrouw wennen aan haar nieuwe omgeving? En hoe reageert ze op het slechte nieuws dat plotseling hun leven op de kop zet?

Genieten van buitenleven
'Ik vertrek naar het platteland' is een verhaal over de kracht van de natuur; tegenslag en slechte tijding verwerken en snorrend genieten van het buitenleven met boerderijdieren, fruitbomen en een romantische zelfgebouwde pipowagen.

Interview door Karin Schoenmakers
Het wordt een gezellig avond waarbij Margreet Feenstra wordt geïnterviewd door Karin Schoenmakers. Na de lezing/interview is er de mogelijkheid om het boek “Ik vertrek naar het platteland” aan te schaffen en is er een signeersessie.

Over de auteur
Eerdere boeken van Margreet Feenstra: ‘Daarom wil ik geen kinderen’, ‘Samengestelde gezinnen’, ‘Zeg maar “ja” tegen theatersport en improvisatietheater’. De schrijfster was in 2021-2023 columnist voor het landelijk tijdschrift over buitenleven 'Seasons'.

Informatie

Boek: 'Ik vertrek naar het platteland', 116 pagina's, €18,45, Brave New Books, december 2022. ISBN nummer 9789464 050486 
Datum: donderdag 15 februari 2024
Tijd: 20:00-22:00 uur
Locatie: de Bibliotheek de Plataan Vlaardingen Centrum
Adres: Waalstraat 100, Vlaardingen
Kosten: gratis

Aanmelden

Via whatsapp: 06 8200 8326
Via email: cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl

Meld je direct aan