VOLGEBOEKT: Online collegereeks Filosofie voor senioren

12 april 2021, van 19:00 tot 20:00 | Online • via Zoom

Kosten: [VOL]

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

boek

[VOL] Studentdocent Martin geeft via Zoom vier interessante online colleges over filosofie. Wat is de juiste manier om kennis te vergaren? Moeten wij ons verstand als uitgangspunt nemen of moeten wij de wereld om ons heen waarnemen? Dit is nog maar een greep uit wat hij gaat vertellen.

Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd

 
  1. 12 april    Zien is geloven, of toch niet
  2. 19 april     De wetenschappelijke revolutie
  3. 26 april    Wetenschap of geen wetenschap?
  4. 3 mei       Wetenschapsfilosofie en psychologie

Vier maandagavonden van 19.00-20.00 uur met vier verschillende onderwerpen.

Het zijn interactieve colleges voor senioren die gegeven worden door studenten. Duizenden ouderen volgen met veel leergierigheid en plezier deze colleges over vakgebieden als kunstgeschiedenis en wiskunde.

Online via Zoom
Vanwege coronamaatregelen zijn de colleges online via Zoom. De link krijg je in de week voor het college per mail toegestuurd. We gaan ervan uit dat alle deelnemers het programma Zoom vooraf al gedownload en geïnstalleerd hebben.

Hulp nodig bij het installeren? Neem dan contact op met cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl. Bij elk college is ook een hulplijn aanwezig die gedurende het college telefonisch bereikbaar is bij technische problemen.

De colleges worden georganiseerd in samenwerking met de stichting Oud Geleerd Jong Gedaan onder het motto ‘Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd’. 

HET COLLEGE ZIT VOL
Wil je op de reservelijst gezet worden of als eerste op de hoogte worden gebracht bij een volgende collegereek? Stuur dan een email naar: vlaardingen@debibliotheekdeplataan.nl of bel: T085-0436741 (kies 3 voor: Vlaardingen).