Griekse Avond

14 juli 2022, van 20:00 tot 22:00 | Vlaardingen Centrum

Kosten: € 5,00 leden/vrijwilligers en € 7,00 voor niet-leden (incl. hapjes en drankjes)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoppa! De geboren en getogen Vlaardingse schrijfster Wilma Hollander komt naar Nederland en geeft een lezing over haar boeken en schrijversleven.

Griekse ‘pareia-avond’ met Wilma Hollander

 

Wilma gaat ook veel vertellen over het schiereiland Pilion, waar ze in 2005 samen met haar man naar toe is geëmigreerd. Ze laat video’s en foto’s zien en misschien word je wel zo enthousiast, dat je ter plekke besluit om er je volgende vakantiebestemming van te maken.

Om gelijk in Griekse sfeer te komen ontvangen we je met een Grieks drankje en misschien wel live muziek van twee Griekse muzikanten. In de pauze worden er Griekse hapjes geserveerd. Lijkt het je wat om een avondje in Wilma’s ‘pareia’ (=gezelschap) te vertoeven? Geef je dan op, we verheugen ons op je komst!

Over Wilma Hollander
Op haar tiende kondigde Wilma al aan ooit een boek te zullen schrijven. Het duurde alleen even voor het er ook daadwerkelijk van kwam. Ze had het veel te druk met levenservaring opdoen, volgens haar een belangrijke factor om een goede schrijfster te kunnen zijn. In 1999 verscheen haar eerste romantische novelle, en sindsdien is ze niet meer opgehouden met schrijven. In 2005 emigreerde ze samen met haar man in een now or never-opwelling naar het altijd groene Griekse schiereiland Pilion. Vanaf dat moment schrijft ze haar romantische verhalen en boeken op een met druivenranken overdekt terras, onder het toeziend oog van haar drie katten en een grote, onhandige, maar vreselijk lieve hond ;-).

 

Koop je tickets hier