B&W re-integratie

Gepubliceerd op: 12 juni 2020 11:53

B&W arbeidsbemiddeling is een re-integratie bedrijf met Vlaardingse roots. Bij ons staat de klant echt centraal. In opdracht van het UWV begeleiden we mensen naar vrijwilligerswerk, werk of een opleiding. Ook begeleiden we werknemers tijdens een outplacementtraject. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we onze kandidaten vaak enthousiasmeren voor functies die net iets beter bij hen passen.

2. Waarom ben je een Bondgenoot geworden? Wat spreek je het meest aan in het Bondgenootschap Basisvaardigheden?
Wij kwamen met de bibliotheek in contact via hun vraag naar enthousiaste vrijwilligers. Inmiddels zijn enkele van onze cliënten aan de slag als vrijwilliger bij de bibliotheek. Wat ons aanspreekt is ons gezamenlijke doel: het verbeteren van de situatie van onze stadgenoten.

3. Welke stappen heb je, als organisatie, in het afgelopen jaar genomen om je bijlage aan het bestrijden van laaggeletterdheid te vergroten?
Naast het bemiddelen van vrijwilligers hebben we ook een kandidaat voor de taalcursus aangemeld. Deze kandidaat volgt met veel plezier de taallessen om straks door te stromen naar een opleiding in de zorg.

4. Kun je een situatie beschrijven, waarin je ervaren hebt dat een cliënt/cursist/patiënt de taal onvoldoende beheerst. Hoe beïnvloed dit je werk?
Door het slecht beheersen van de taal worden gemaakte afspraken niet of slecht nagekomen.

5. Hoe vaak heb je in de afgelopen jaren cliënten/cursisten/patiënten doorverwezen naar B of een andere organisatie uit het Bondgenootschap?
Regelmatig.

6. Hoe kunnen de partners contact met je opnemen? 
Hans Bakker : 06 36305963
Catelijne Wegman : 06 36297879

Info@benw-arbeid
www.benw-arbeid.nl