Winactie

Welke titel zou jij willen winnen?

Winactie voor leden

En om 2022 goed te beginnen doen we voor jou als lid nogmaals deze leuke actie. Voor jezelf of juist voor je partner, vriend(in) of familielid. 

Kies een van de onderstaande titels en laat ons weten wie en waarom nou juist dit boek! Wie weet win jij wel dit boek.

De winnaars van vorige maand hebben bericht ontvangen, gefeliciteerd met jullie boek!

OMG!

youtube
Ongekend Magistraal Gevoel!

In de afgelopen jaren heeft Lienke duizenden Nederlanders begeleid om haar succesformule toe te passen en hun ochtendroutine positief te veranderen. Nu deelt ze haar geheimen met jou, zodat ook jij elke dag fit en energiek kunt beginnen.

Goed nieuws: je hoeft niet om 5.00 's ochtends op te staan als je dat niet wilt, je maakt al grote stappen met één minuut extra tijd. Sterker nog: vijftien seconden kunnen het verschil al maken.

Heftig & waargebeurd

wen er maar aan

Een ondenkbare nachtmerrie: onschuldig in de gevangenis. Dit is het waargebeurde verhaal van Joseph Oubelkas die eind 2004, op 24- jarige leeftijd, begon aan een zakenreis naar Marokko en daar zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan.

Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap. 

Tip! Op 3 maart 2022 komt Joseph Oubelkas een lezing geven in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum.

Fans, opgelet!

small talk
Fans van Hendrik Groen opgelet!

Een geestige maar ook vileine schets van een typisch Nederlands fenomeen: de volkstuinverenigingHendrik beschrijft de volkstuingebruiken – de tuincontrolecommissie, de fancy fair, de strijd tussen ‘geitenwollen sokken’ en ‘tuinkabouters’ – hilarisch en voor velen herkenbaar.

Al snel blijkt dat het er tussen de tuinders in het prachtige groene paradijs niet altijd even vredelievend aan toe gaat.