Minecraft Challenge

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Zuid-Holland? Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de Bibliotheek. Doe je mee?

Dit jaar nemen we jullie iedere maand mee naar het verleden, heden of toekomst. Vorige maand gingen we op bezoek bij de Romeinen. We kregen prachtige Romeinse forten toegestuurd die onze jury allemaal gaat bewonderen om uiteindelijk een prijs uit te reiken aan het allermooiste fort!
Ook deze maand geven we jullie een bouwopdracht die jullie thuis kunnen uitvoeren. Alleen of samen, wat je zelf het leukste vindt. 

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk naar BiebBouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraft bordspel cadeau!

Challenge #4: Bouw de Bibliotheek van de toekomst! (september 2020)

Demira van Vaals is radeloos. Als pas afgestudeerde architect heeft ze net haar eerste opdracht gekregen, en wel van de burgemeester van jouw woonplaats! Demira is naar eigen zeggen "supergetalenteerd", maar kan zich maar weinig bij deze opdracht voorstellen: het bouwen van een supermoderne bibliotheek. En dus schakelt ze de hulp in van de BiebBouwers! Hoe vinden zij dat de Bibliotheek van de toekomst eruit moet komen te zien?

Je hebt tot 21 september de tijd foto's of video's van jouw bouwwerk te mailen naar biebbouwers@probiblio.nl