Minecraft Challenge

Alle Minecraft-fans opgelet! Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de Bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op mooie prijzen! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Zuid-Holland? Lees dan snel verder!

Iedere maand nemen we je mee naar het verleden, heden of de toekomst. Wat een prachtige ontwerpen zijn er de afgelopen maanden gemaakt! Ook deze maand hebben we weer een mooie challenge!

Challenge #11: Bouw een raket!

Bouw een raket en ga mee op zoek naar Aarde 2.0! BiebBouwers, we have a problem. Hier Edo Musk. Mijn raket stijgt wel op, maar ontploft telkens bij het landen. En als ik op zoek wil gaan naar een nieuwe bewoonbare planeet, zeg maar een aarde 2.0, dan heb ik een goede raket nodig. Helpen jullie mee om een goed ruimtevaartschip in Minecraft te bouwen? Eentje waar ik me niet verveel, vol met bouwmateriaal, planten en dieren. Je kan er nog een prijs mee winnen ook! 

Doe mee met de nieuwe Minecraft Challenge. Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje op van jouw raket naar biebbouwers@probiblio.nl . Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het boek ‘Hadden de Grieken al Raketten’ van Govert Schilling en het enige echte BiebBouwersshirt!

Ga aan de slag en stuur jouw raket vóór 26 april op.