Minecraft Challenge

Alle Minecraft-fans opgelet! Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de Bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op mooie prijzen! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Zuid-Holland? Lees dan snel verder!

Iedere maand nemen we je mee naar het verleden, heden of de toekomst. Wat een prachtige ontwerpen zijn er de afgelopen maanden gemaakt! Ook deze maand hebben we weer een mooie challenge!

Challenge #9: Bouw een chocoladefabriek!

Zeg eens eerlijk, jij bent toch ook gek op snoep en chocola?! Net als Sjakelien, de dochter van Sjakie Stevens. Je weet wel, van ‘Sjakie en de chocoladefabriek’! Ze heeft de stokoude chocoladefabriek van haar vader overgenomen en moet ‘m helemaal opnieuw opbouwen. En ze heeft geen idee hoe. Dus doet ze een oproep aan de BiebBouwers om voor haar een chocoladefabriek te bouwen in Minecraft. Je kan er weer mooie prijzen mee winnen! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Zuid-Holland, doe dan mee aan deze wedstrijd!

Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje op van jouw chocoladefabriek naar BiebBouwers@probiblio.nl Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door.

Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraft-bordspel, het boek ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ en het BiebBouwers-shirt.

Ga aan de slag en stuur jouw bouwwerk vóór 22 februari naar ons op. Help jij Sjakelien aan een nieuwe chocoladefabriek?