Minecraft Challenge

Alle Minecraft-fans opgelet! Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de Bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op een prijs! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Zuid-Holland? Lees dan snel verder!

Dit jaar nemen we jullie iedere maand mee naar het verleden, heden of toekomst. Wat een prachtige ontwerpen zijn er de afgelopen maanden gemaakt! Ook deze maand hebben we weer een mooie challenge!

Challenge #7: Bouw een vuurtoren voor een BN'er!

Heb jij altijd al eens een vuurtoren in Minecraft willen bouwen, dan is dit je kans! De BiebBouwers Minecraftchallenge van de bibliotheek duikt in december in de wereld van vuurtorens en Bekende Nederlanders. Een rare combinatie? Echt niet! BN’ers willen ook graag een unieke plek om te wonen en een vuurtoren is daar prima voor geschikt. Natuurlijk wel aangepast aan hun wensen en eisen. Dat laatste mag jij doen. En je kan er nog een prijs mee winnen ook!

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk naar BiebBouwers@probiblio.nl
Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraftbordspel en het prachtige boek Lampje van Annet Schaap cadeau!

Ga aan de slag en stuur jouw bouwwerk vóór 21 december naar ons op.