Minecraft Challenge

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Zuid-Holland? Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de Bibliotheek. Doe je mee?

Dit jaar nemen we jullie iedere maand mee naar het verleden, heden of toekomst. Vorige maand gingen we op bezoek bij de Romeinen. We kregen prachtige Romeinse forten toegestuurd die onze jury allemaal gaat bewonderen om uiteindelijk een prijs uit te reiken aan het allermooiste fort!
Ook deze maand geven we jullie een bouwopdracht die jullie thuis kunnen uitvoeren. Alleen of samen, wat je zelf het leukste vindt. 

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk naar BiebBouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraft bordspel cadeau!
Ga aan de slag en stuur jouw boomhut voor 20 juli naar ons op.

Opdracht juli: Bouw een Waanzinnige boomhut

Deze maand kunnen jullie van ons de boom in, want jullie gaan een waanzinnige boomhut maken. En niet zo maar een boomhut, maar één met de meest gekke, malle en rare kamers. In het filmpje en de lesbrief vertellen we jullie er alles over.