De Nationale Voorleesdagen

Maak je kind lid tijdens De Nationale Voorleesdagen & ontvang een vingerpoppetje

 

Lid worden is voor kinderen t/m 21 jaar gratis.

Alle kinderen van 0 t/m 6 jaar, die ingeschreven worden tijdens De Nationale Voorleesdagen, krijgen een vingerpoppetje van Maximiliaan Modderman.

 

 

 

 

De Nationale Voorleesdagen: (voor)lezen is een feest!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het Prentenboek van het jaar 2023 centraal: Maximiliaan Modderman geeft een feestje, geschreven door Joukje Akveld.

Gedurende De Nationale Voorleesdagen hebben wij leuke voorleesactiviteiten:

VLAARDINGEN:
Op zaterdag 28 januari is er een voorleesfeest vol muziek en theater in de centrale bibliotheek in Vlaardingen, Waalstraat 100 voor kinderen van 3-7 jaar. Vrouwtje Buurvrouw en meneer Plinggg lezen wel op een heel bijzondere manier voor.

Magda Meijer, die Vrouwtje Buurvrouw neerzet, is met haar jarenlange ervaring als kindertheatermaker in combinatie met haar bibliotheekachtergrond een expert in het voorlezen. Meneer Plinggg wordt gespeeld door muzikant Auke Pol. Auke is muziekdocent in zijn eigen muziekschool en hij componeert muziek voor theaters.

De voorstellingen zijn om 11.00 uur, 11.45 uur en 12.30 uur. Elke voorstelling duurt een half uur. Kaarten zijn gratis en te reserveren via WhatsApp: 06 820 08 326 of mail naar cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl. Je kunt je ook aanmelden bij een van de bibliotheekvestigingen.

MAASSLUIS:
Op 25 en 26 januari & 1 en 2 februari gaan we, in het kader van De Nationale Voorleesdagen, voorlezen in de bibliotheek! Kijk hier voor deze en andere voorleesactiviteiten.

DEN HOORN:
Hier zijn wekelijks superleuke voorleesuurtjes.