JobOn!

10 mei 2022, van 13:15 tot 15:15 | Vlaardingen Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samen met de stichting JobOn organiseren we netwerkbijeenkomsten. Tijdens de netwerkbijeenkomst worden er verschillende werkvormen ingezet, ga je met andere werkzoekenden aan de slag en vertrekt iedereen naar huis met één of twee nieuwe netwerkcontacten en concrete tips om je cv en vaardigheden te verbeteren.

Oefen je sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek is altijd spannend. Maar hoe vaker je oefent, hoe beter het gaat. Tijdens dit event ga je aan de slag met het thema presenteren en leer je hoe jezelf het beste kunt voorstellen.

We gaan aan de slag met verschillende opdrachten, de theorie en het oefenen van een sollicitatiegesprek. Hoe maak je contact met je werkgever, wat zijn veel voorkomende vragen in het gesprek en wat zijn de vragen die jij zou stellen als je werkgever was? Door al deze vragen met elkaar te bespreken en ermee te oefenen ben je beter voorbereid op je sollicitatiegesprek.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Dit kan via Heleen Jacobs  hjacobs@debibliotheekdeplataan.nl of kijk voor meer informatie in de Agenda op www.debibliotheekdeplataan.nl

Meld je hier aan