Bob Ross Schilderworkshop

8 december 2022, van 14:00 tot 17:00 | Maassluis

Kosten: € 15 leden / € 18 niet-leden

Kom jij ook?

Op donderdagmiddag 8 december wordt er door Nelie Meininger van Studio Fatamorgana een schilderworkshop gegeven. Je leert de Bob Ross schildertechniek en gaat met een mooi werkstuk naar huis. 

De workshop vorig jaar was zo'n succes, daarom nogmaals deze schilderworkshop voor iedereen die zich eerder niet meer kon aanmelden!

Donderdagmiddag 8 december gaan we met een sfeervolle afbeelding aan de slag, een wintertafereeltje met twee konijntjes

Je leert de Bob Ross schildertechniek en gaat met een mooi werkstuk naar huis.  Aan het einde van de workshop is het schilderij nog nat, neem daarom een draagdoosje mee om je werkstuk te vervoeren. Je bent van 14.00 tot 17.00 uur creatief bezig. De workshop is geschikt voor iedereen die het leuk vindt eens zelf te schilderen.

Over Nelie Meininger
Nelie vertelt: ‘Op vrij jonge leeftijd ben ik naar Canada vertrokken en heb daar 20 jaar gewoond. Ik ben actief in de kunstwereld van Toronto bezig geweest, deels met mijn toenmalige man, een bekend beeldend kunstenaar. Na veel reizen ben ik uiteindelijk toch weer in Nederland teruggekomen. In 2004 heb ik mijn certificaten in de Bob Ross schildertechniek behaald, in het begin had ik wat moeite met deze ‘kunstvorm’ maar nu ben ik er dol op. Iedereen gaat naar huis met een prachtig schilderij, de meeste mensen kunnen ook niet geloven dat ze het zelf gemaakt hebben, dus iedereen is Happy, en we hebben allemaal een heerlijke dag gehad.”
 

Kosten
€ 15,00 voor bibliotheekleden
€ 18,00 voor niet-leden

Locatie
Bibliotheek Maassluis, Uiverlaan 18

De workshop start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur

Let op

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande button

 

Bestel hier kaarten