Collegereeks voor senioren: Van ijzerkoekje tot regenwoud

26 juli 2021, van 10:30 tot 11:30 | Vlaardingen Holy

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

boek

Ontmoet elkaar en ga in gesprek met studentdocent Leah

   

Leah geeft de collegereeks: 'Mensen, mensen wat een mensen; over verschillende culturen en samen leven’.

“De wereld wordt steeds kleiner” Dit is een zin die vaak gezegd wordt. Toch hebben we met elkaar enorm veel verschillende culturen, gewoontes en samenlevingen waar wij ons deel van voelen. Voelt u zich bijvoorbeeld Vlaardinger? En wat maakt u Vlaardinger? 

In deze collegereeks vertelt Studentdocent Leah u over de verschillende culturen, gewoontes en samenlevingen die onze wereld rijk is. Vragen als: ‘Kan de betekenis van familie verschillen per cultuur?  Wanneer is een land een natiestaat? worden tijdens de colleges beantwoord.

College 1: Van ijzerkoekjes tot regenwoud

College 2: De wereld in grenzen

College 3: Van je familie moet je het hebben

College 4: Mee naar de Indiase bruiloft

Locatie: de Bibliotheek Vlaardingen Holy, koninginnelaan 773
Dag: Maandag 26  juli, 2, 9 en 16 augustus
Tijd: 10.30 - 11.30 uur
Kosten: gratis

De colleges worden georganiseerd in samenwerking met de stichting Oud Geleerd Jong Gedaan onder het motto ‘Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd.’

In een collegereeks van vier keer één uur vertelt Leah over haar studie. De student benadert het thema op een laagdrempelige manier, waardoor het onderwerp goed te volgen is en het college Meer informatie lees je op https://oudgeleerdjonggedaan.nl/

Lijkt deze collegereeks jou interessant? Meld je dan aan via email: vlaardingen@debibliotheekdeplataan.nl of bel: T085-0436741 (kies 3 voor: Vlaardingen).