Schrijfworkshop Hanneke Hendrix

11 juni 2021, van 20:00 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

boek

Schrijven zomaar voor de lol of serieus, in de wereld van nu de mooiste hobby! Ruim een miljoen Nederlanders schrijven wel eens een gedicht, verhaal of raptekst. Is dit ook jouw hobby? Of wordt dit misschien jouw nieuwe hobby? Het is toch fantastisch om met je eigen woorden jouw verhaal te vertellen. Benut nu je kans om ermee te starten of je erin te bekwamen.

Schrijf jij mee?

De Bibliotheek organiseert een online schrijfworkshop in het kader van de Week van de Cultuur (12 t/m 19 juni). Hanneke Hendrix, schrijfster, columnist, podcast-en hoorspelmaker, geeft deze workshop voor inwoners uit Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. Hanneke is de schrijfster van o.a. het boek Aswoensdag. Zij is ook iemand die zich toelegt op het schrijven van scenario’s en dat is waar het in haar workshop over zal gaan.

Deze tweedelige schrijfworkshop start vrijdag 11 juni om 20.00 uur. Vervolgens kun je je vragen aan Hanneke Hendrix insturen voor maandag 14 juni 10.00 uur. Op vrijdag 18 juni om 20.00 uur is het tweede deel van de workshop waarbij Hanneke in zal gaan op jullie vragen.

Deelname is gratis, minimum leeftijd 16 jaar, het is wel noodzakelijk om je vooraf aan te melden. 

Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij! Na aanmelding krijg je een link om op 11 en 18 juni deel te kunnen nemen aan de schrijfworkshop.