Bondgenoten

Resultaat 11 - 20 (van 21)

 • Minters Bekijk details

  12 juni 2020

  Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodat zij voor zichzelf kansen kunnen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. De wijkteams bieden ondersteuning bij het vergroten van de zelfredzaamheid van burgers en gezinnen.

  Bekijk details van Minters

 • Kroepoek Fabriek Bekijk details

  12 juni 2020

  Nog niet beschikbaar

  Bekijk details van Kroepoek Fabriek

 • Stichting Onder Een Dak Bekijk details

  12 juni 2020

  Stichting Onder Een Dak begeleidt psychisch en sociaal kwetsbare mensen naar een betekenisvol leven en helpen hen hun plek in de samenleving te houden of weer in te nemen. Onze zorgarrangementen zijn gericht op ondersteuning, ontwikkeling en participatie, ofwel: Wonen, Meedoen en Ontmoeten! Denk hierbij aan begeleiding, dagbesteding, ontmoetingsplaatsen, nachtopvang en huisvesting. Uitgangspunt is een combinatie van wonen en noodzakelijke begeleiding, afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt.

  Bekijk details van Stichting Onder Een Dak

 • Humanitas afd Nieuwe Waterweg Noord Bekijk details

  12 juni 2020

  Humanitas Nieuwe Waterweg Noord is een afdeling van de landelijke vereniging Humanitas, een vereniging in 1945 opgericht om de noden te lenigen na de Tweede Wereldoorlog. De vereniging werkt met vrijwilligers, betrokken mensen die naast hun deelnemers staan, nooit erboven. Ze bieden aandacht, vertrouwen en veiligheid.

  Bekijk details van Humanitas afd Nieuwe Waterweg Noord

 • Aanloophuis de Groene Luiken Bekijk details

  12 juni 2020

  Aanloophuis de Groene Luiken is een veilige plek voor mensen waarvoor gezelligheid, een luisterend oor en sociale contacten niet vanzelfsprekend zijn. Het Aanloophuis bestaat al bijna 26 jaar en is elke middag open. De gastvrouwen en gastheren staan klaar met koffie, thee en een koekje. De krant kan worden gelezen, een spelletje kan worden gedaan. Een praatje maken of juist stil zijn, het kan allemaal.

  Bekijk details van Aanloophuis de Groene Luiken

 • Stadsgehoorzaal Bekijk details

  12 juni 2020

  De Stadsgehoorzaal is het theater van Vlaardingen, het podium van de stad. Met iedere week mooie voorstellingen, festivals en evenementen. De hele stad maakt gebruik van het theater, naast alle theaterliefhebbers, komen er ook veel scholen, maatschappelijke instellingen en bedrijven. Het programma is te vinden op www. stadsgehoorzaal.nl.

  Bekijk details van Stadsgehoorzaal

 • Logopediepraktijk Welbespraakt Bekijk details

  12 juni 2020

  Logopedie houdt zich bezig met communicatie in de ruimste zin van het woord. De logopedist behandelt volwassenen en kinderen die problemen hebben met horen, begrijpen, spreken en slikken. Iemand kan hees zijn, een onduidelijke uitspraak hebben (articulatie) niet goed (meer) kunnen horen, geen goede zinnen kunnen vormen, zich vaak verslikken, stotteren, lees- en spellingsproblemen hebben etc.

  Bekijk details van Logopediepraktijk Welbespraakt

 • De Windwijzer Bekijk details

  12 juni 2020

  De Windwijzer is het centrum voor ontmoeting, bezinning en dienstverlening van de Protestantse Gemeente in Vlaardingen, waar men terecht kan voor een kop koffie en ontmoeting, waar vrijwilligers zijn met een luisterend oor en aandacht voor mensen. In De Windwijzer staan we open voor zoekers, voor mensen onderweg met hun vragen, hun problemen, hun ideeën, hun verwarring, maar ook hun inspiratie en spiritualiteit.

  Bekijk details van De Windwijzer

 • B&W re-integratie Bekijk details

  12 juni 2020

  B&W arbeidsbemiddeling is een re-integratie bedrijf met Vlaardingse roots. Bij ons staat de klant echt centraal. In opdracht van het UWV begeleiden we mensen naar vrijwilligerswerk, werk of een opleiding. Ook begeleiden we werknemers tijdens een outplacementtraject. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we onze kandidaten vaak enthousiasmeren voor functies die net iets beter bij hen passen.

  Bekijk details van B&W re-integratie

 • NL Educatie Bekijk details

  11 juni 2020

  NLEducatie is een taalinstituut. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk de gemeenten die taaltrajecten inkopen en overige particuliere partners zoals bibliotheken en bedrijven. Momenteel voeren wij taaltrajecten uit in de volgende sporen: Taal en Werk, Taal en Gezondheid en Taal en Ontwikkeling. De cursussen zijn gratis! De deelnemer kan naar behoefte een traject volgen van 10, 15, 20 of 25 weken en krijgt 2x weeks 3 uur les. Men krijgt meerdere keren tijdens het traject lessen van gastdocenten en...

  Bekijk details van NL Educatie